vier in verbinding

in 24 uur samen aan het roer

Kerstborrel 3.0

Ervaar in 24 uur weer volop verbinding in het team. Ontspan, maak plezier en ontdek je persoonlijke doelen. Je voelt weer richting. Samen sta je aan het roer.


Dus samen ga je stilstaan, terugblikken op dit jaar, de successen én leermomenten vieren en met de juiste intentie en frisse zin het nieuwe jaar in. 

De kerstborrel bij Zwier heeft dit jaar een driedubbele betekenis; 

1. Vieren

2. Verbinden

3. Vooruitblikken

Mens voorop

Natuurlijk heeft de organisatie zo haar doelen en strategie, maar hier gaat het even alleen maar over de mensen. De individu en de dynamiek van het team staan centraal. Want zodra de mensen weten waar ze het voor doen, dan ontstaat er synergie, energie, vertrouwen en flow.
Vianne

wij denken heel graag mee

Niet voor niets komen teams regelmatig terug naar Zwier. Hier doen wij het net even anders. Wij weten dat de Vinkeveense Plassen, onze achtertuin, ruimte geeft. We benutten het buiten zijn optimaal. Het geeft direct ontspanning en verbinding. Deze plek inspireert en prikkelt. 

Vianne denkt graag mee over de wensen voor jouw Eindejaarsviering, met een programma op maat. Zo weten wij zeker dat jullie met nieuwe energie en

vol ZIN 2023 in gaan.

 Zijn jullie er klaar voor?

24 uur geeft ruimte..

Een etmaal met jouw team, brengt verdieping én ontspanning. Hier zijn jullie even los van alles.


Met als kers op de taart een hele comfortabele nachtrust in een van onze Havenhuisjes. 

Samen terugblikken

Stilstaan helpt om weer met zin vooruit te gaan.
Door dit buiten te doen, voel je je vrijer en ga je net dat stukje dieper. Zo kom je samen verder!


Wij helpen jullie o.a. op weg met zinvolle vragen, zoals;
Hoe kijken jullie terug op 2022? Wat zijn je grootste lessen en overwinningen als mens en als team? Wat zou je, als team, anders willen in 2023? 

Samen vieren

Samen het glas heffen, genieten van een diner van de Zwier chefs en nagloeien bij het grote kampvuur. Niemand hoeft naar huis, je rolt gewoon jouw heerlijke Havenhuisje in.

Samen met frisse zin 2023 in

Na een warme nacht in een luxe Havenhuisje hebben we een frisse ochtend met een kleine uitdaging in petto.

Het ideale vertrekpunt om vooruit te kijken en samen jullie intentie te zetten voor het nieuwe jaar, misschien wel na een mooie vaartocht naar een eiland of een ademsessie met als overwinning het IJsbad.

Hoe dan ook met een voldaan en energiek gevoel weer naar huis....

samen eten

Bij Zwier geloven we in de kracht van ontspanning. En dat vind je ook terug in onze eetbeleving. Eten is iets dat je samen doet. Aan tafel, in alle rust. Wij verwennen je met “echt” eten met liefde en aandacht bereid. Dat proef je en dat zie je!

Loft

of kies de BovenBoten Loft

Ben je met een klein gezelschap? Dan is de BovenBoten Loft een optie. Een heerlijke ruimte met 3 tweepersoons slaapkamers. Deze ruimte heeft een gigantisch balkon met uitzicht op de Vinkeveense Plassen. Hier kom je samen met uitzicht! 
Zwier ligt aan de noordkant van de Vinkeveense Plassen. Tussen Amsterdam en Utrecht in. Super goed aan te rijden vanaf de A2.

Zwier is het beste te bereiken met de auto of de fiets. We beschikken over een ruim parkeerterrein en ook elektrische auto's kunnen geladen worden.

"Mijn ervaring was alleen maar positief! Ik voelde me vanaf het begin heel goed geadviseerd. Jullie hebben en bijzonder team bij Zwier en een hele goede sfeer. Alles was erg professioneel en goed geregeld. Ik vond het vooral ook fijn dat we gedurende de 2-3 maanden voor de conferentie regelmatig contact hebben gehouden, zodat het gedurende de eindfase minder druk voelde en het meeste al besproken was."

Sophie Kloos | Director at Asylos

dit jaar doen we het anders