Familieretreat Paasweekend

Hoe zou het zijn om tijdens het Paasweekend een paar dagen lang tijd en aandacht voor elkaar te hebben?
Even niks hoeven regelen en organiseren... geen Paas brunch organiseren of eieren verstoppen, maar een paar dagen zorgeloos samen zijn, ontzorgd worden en genieten!

Hier vind je verbinding met èchte aandacht. Jullie logeren in je eigen unieke accommodatie zoals een circulair Havenhuisje, de BovenBoten Logeer Loft óf onze drijvende Pakschuyt. Neel begeleidt het volledige programma met verschillende groepsessies, soms speciaal voor de kinderen, dan voor alleen de ouders en natuurlijk ook met elkaar!

Wij gaan je dit Paasweekend verrassen, de natuur ontwaakt uit haar winterslaap. De bomen krijgen weer bloesem en de vogels zijn druk nestjes aan het bouwen.. Wat een heerlijk gevoel! Hee, zie ik daar nou een Paas eitje tussen de fris groene grassprietjes liggen... 🌸

Boeken


over Neel

Neel van Leeuwen verzorgt al jaren Ouder Kind yogadagen & retreats in binnen- en buitenland. Zij kan niet anders dan haar lessen en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. En dat voelt iedereen.

Neel inspireert en enthousiasmeert kinderen en volwassenen om te leven zoals ze werkelijk zijn, in de puurste vorm.
Deze keer doen we dat direct aan de betoverende Vinkeveense Plassen.

Het worden dagen om nooit te vergeten!

Datum: Paasweekend vrijdag 7 t/m maandag 10 april 2023
Leeftijd kids: van 7 t/m 14 jaar
Aantal plekken: 8 Havenhuisjes, 1 BovenBoten Loft, 1 Pakschuyt

deze keer zijn wij erbij!


3 nachten in jullie eigen Havenhuisje!

Een heerlijke plek om samen te zijn. Je logeert in een tiny house direct aan de haven. Je slaapt in een Kingsize bed met uitzicht op de haven. Óf in het knusse eenpersoonsbed op een verhoogde tussenvloer dat via een opstap te bereiken is.

Je hoort het water kabbelen en hebt vanuit je huisje uitzicht op de bootjes. Even los van alles. 

Er is een kitchenette, met een slow koffiemaker en waterkoker. Ook is er een koelkast aanwezig. In de ruime badkamer vind je een regendouche, toilet en waskom. Jullie bedden zijn opgemaakt en handdoeken liggen klaar.

Ahw, heerlijk dit


Binnenkijken in een Havenhuisje?

Paasprogramma

Vrijdag 7 april

16:00 aankomen & check-in Havenhuisjes
16:30 ontvangst Huiskamer
17:00 gezamenlijke opening in de Werfplaats
18:00 diner in onze gezellige Huiskamer
Na het diner: ouder-kind yoga workshop met massage

Zaterdag 8 april
08:30-10.00 ontbijt
11:00-12:30 yogales voor de kinderen
12:30-13:30 lunch
14:30 hartverwarmend voorjaarsritueel
16:30-18:00 yogales voor de volwassenen
16:30-18:00 de kinderen hebben een gezamenlijke activiteit
18:00 diner in onze gezellige Huiskamer
Na het diner spelletjes en samen rondom het vuur in de Huiskamer

Zondag 9 april (eerste Paasdag)
Voor het ontbijt de Vinkeveense plassen op voor zonsopkomst met thee & lekkers
08:30-10.00 Paasontbijt
11.00-12.30 yogales voor de volwassenen 
11:00-12:30 de kinderen hebben een gezamenlijke activiteit
12:30-13.30 lunch
16:30-18:00 uur yogales voor de kinderen
18:00 diner in onze gezellige Huiskamer
Na het diner: verrassingsavond

Maandag 10 april (tweede Paasdag)
08:30-10.00 Paasontbijt
9:45-10:30 gezamenlijke afsluiting
11:00 check-uit Havenhuisjes & uitzwaaien

Samen aanwezig zijn

Door middel van yoga en massage ga je met échte aandacht, op een speelse manier, in verbinding met jouw kind. Je leert als ouder te ontvangen. Laat je maar verrassen...

Jouw kind in de natuur

Als het weer het toelaat gaan de kids met liefdevolle begeleiding de natuur in. Ze gaan tijdens een Paas avontuur de omgeving verkennen. 

en smullen maar!

Koken met liefde en aandacht een heerlijk lentemenu. Er wordt gekookt met biologische, seizoensgebonden producten en als het even kan uit de moestuin.

De Paasontbijtjes staan voor jullie klaar in de Huiskamer.
Je hoeft nergens meer over na te denken. Pak lekker wat je wilt en smullen maar...

de Huiskamer

De Huiskamer is de centrale plek waar iedereen samen komt om heerlijk te eten en te spelen. Er liggen spelletjes, boeken en voel je vooral thuis om lekker samen fikkies te stoken. Plof neer met een goede kop koffie, voetjes omhoog en laat de kids lekker met elkaar spelen...

samen de Plassen op

Dit is misschien wel het fijnste van Zwier! Je bent midden in de natuur. Er dobbert een bootje voor jullie in de haven en er liggen avontuurlijke routes klaar. Vaar langs de vele eilandjes, meer aan en maak een kleine wandeling op zoek naar de Paashaas!

Wat een super fijne ervaring! De tranen rolde aan het einde van de workshop over m'n wangen om de liefde te mogen ervaren van Saartje mijn lieve dochter. Bedankt! 

- Anne en Saartje

Joris en ik zijn ontzettend dankbaar dat we met jou en de mooie groep de eerste dagen van het nieuwe jaar hebben mogen doorbrengen. Je hebt deze dagen onze harten gevuld met nog meer liefde en aandacht voor elkaar! Van de met zorg ingerichte yogaruimte die een streling voor het oog was tot de met zorg uitgekozen muziek waarvan de tekst onze harten heeft geraakt en het geluid onze zielen. Alles klopte deze dagen! Het waren dagen met een gouden randje. Dagen om nooit te vergeten. Een gevoel om voor altijd vast te houden. Dankjewel voor een onvergetelijke start van een mooie nieuw jaar!

- Renee en Joris

Lieve mooie Neel, alles. Dank dank dank voor deze heerlijkheid, voor de verbinding, de liefde, waar eigenlijk geen woorden kunnen beschrijven wat het werkelijk was en is. Veel liefs!

- Lise Madelief, Veerle en Sietske

Havenhuisje

Samen logeren in jullie eigen Havenhuisje. Wakker worden in een Kingsize bed met uitzicht op de haven. Jullie bedden zijn opgemaakt met knisperende, witte lakens en de handdoeken liggen klaar. Oeh! Dit wordt leuk...Wil je met meer kids komen? Dan is de LogeerLoft BovenBoten of onze drijvende Pakschuyt ideaal.

Tijd voor elkaar

Deze dagen worden jullie helemaal in de watten gelegd zodat er heel veel ruimte is voor tijd met elkaar! Lekker spelletjes doen bij het haardvuur in onze gezellige huiskamer, samen een frisse neus halen of heerlijk lummelen met elkaar.

Er wordt (h)eerlijk voor jullie gekookt

Wij zorgen voor jou! Even geen boodschappen doen of hoeven nadenken over wat je vanavond gaat eten. Wij hebben alle biologische producten al in huis en onze Zwierkoks koken alle vegetarische maaltijden. Jullie hoeven alleen maar aan te schuiven. Hoe lekker is dat?

Als je een moment over hebt, kruip dan gerust de houtgestookte sauna of hottub in. Samen met de kids óf juist even lekker met jezelf. Heerlijk ontspannen in de buitenlucht, terwijl de meerkoeten langs dobberen..

Sloep huren Vinkeveense Plassen

De Rustvalkjes varen jullie in stilte de Plassen op. Verken samen de vele eilandjes en ga op avontuur! Wij zorgen voor een toffe route, dekentjes, thee en lekkers.

Yogales; alleen, samen en voor jouw kind

Deze dagen staan in het teken van verbinding met jouw kind maar ook met jezelf. Zo is er een gezamenlijke yogales en gaan jullie ook los van elkaar bewegen. Zo kun je even helemaal tot jezelf komen. Fijn hè?
Havenhuisje

€1115,-

Eigen Havenhuisje

voor 1 volwassene en 1 kind

3 nachten verblijf incl. alle maaltijden, groepssessies, varen in een rustvalk, gebruik van hottub & sauna.

Havenhuisje

€1350,-

Eigen Havenhuisje

voor 1 volwassene en 2 kinderen

3 nachten verblijf incl. alle maaltijden, groepssessies, varen in een rustvalk, gebruik van hottub & sauna.

Havenhuisje

€1500,-

Eigen Havenhuisje

voor 2 volwassenen en 1 kind

3 nachten verblijf incl. alle maaltijden, groepssessies, varen in een rustvalk, gebruik van hottub & sauna.

Prijs op aanvraag

3 nachten verblijf incl. alle maaltijden, groepssessies, varen in een rustvalk, gebruik van hottub & sauna.

Boathouse

Prijs op aanvraag

3 nachten verblijf incl. alle maaltijden, groepssessies, varen in een rustvalk, gebruik van hottub & sauna.

Wist je dat je ook een zakelijke 2-daagse bij Zwier kunt boeken? We denken graag met je mee over een inspirerend programma!