Retreat Yourself Festival 2017

Retreat Yourself Festival 2017

Meer

Het is feest!

Retreat Yourself bestaat dit jaar 5 jaar en dat wordt op een bijzondere manier gevierd: bij Zwier! Een festival waar alle elementen van de retreats van Retreat Yourself samen komen. Op zaterdag 19 augustus kun je de hele dag genieten van yoga, meditatie, tarot sessies, healings en massages. Er zijn interessante lezingen en een aantal fijne food stands. Natuurlijk zijn er diverse kraampjes waar je leuke dingen kunt shoppen. Er is zelfs een kids area waar kinderen de hele dag welkom zijn om te knutselen en om mee te doen met kids yoga & meditatie. Je bent dus met je hele gezin van harte welkom!

Waar je ook voor kiest deze dag, je krijgt er helemaal het Retreat Yourself-gevoel. Grote kans dat je allerlei bekende gezichten tegenkomt van de fantastische mensen die Retreat Yourself gemaakt hebben tot wat het nu is.


Maak er een heel festival weekend van!

Retreat Yourself heeft Zwier benaderd als locatie voor haar feestje. En dat vinden wij natuurlijk een goed idee! Want door te blijven slapen verleng je het moment van opladen. En dat is alleen maar goed 😉 Wanneer je ervoor kiest om te blijven overnachten dan kun je tevens genieten van een exclusief programma inclusief een yogales, diner en/of ontbijt, het gebruik van kano’s en SUP’s én een bijzonder avondprogramma op zowel vrijdag- als zaterdagavond!

Omdat het feest is en we dit met zoveel mogelijk mensen willen vieren bieden we dit festival weekend aan voor speciale feestprijzen. Wees er wel snel bij want het aantal kaarten is beperkt!

Vier je dit bijzondere feest met ons mee? Wij kijken er naar uit!


Programma overzicht

Bekijk hier het uitgebreide programma
Download hier de toelichting op de programma onderdelen


Prijzen tickets

Bekijk hier het prijzen overzicht
Boek hier je ticket


 

Geen reactie's

Geef een reactie