De kracht van varen in stilte in een elektrische sloep
16 juni 2022 

De kracht van varen in stilte in een elektrische sloep

In een wereld vol prikkels en een drukke agenda voel ik vaak de behoefte om even uit te tunen. Met mezelf of met elkaar. Even offline de natuur in, ver weg van alles. Op het water vind ik die stilte. Ik huur dan het liefst een elektrische sloep. Het heeft iets magisch.

Met het huren van een elektrische sloep voel ik me een met de natuur. Ik vaar in stilte langs het hoge riet, zonder de vogels te storen. Zo vaar ik heel dichtbij allerlei soorten vogels. Het liefst meer ik de elektrische sloep even aan bij een zandeiland. Hier neem ik een plons, leg ik mijn picknickkleed neer en eet een simpele maaltijd terwijl ik naar de horizon tuur. Mijn gedachten staan op stil terwijl mijn elektrische sloep langzaam heen en weer schommelt. Mmmmm… dat voelt lekker.

Het liefst huur ik een elektrische sloep in de avond, na mijn werk. De avond voelt dan extra lang en ik laat alle to do’tjes van mij afglijden en rol rozig en voldaan mijn bed in. Een klein cadeautje aan mezelf, dat zou ik vaker mogen doen. 

Reactie plaatsen