Camping of glamping?? AU!

In mei 2017 zijn we gestart met twaalf Zwier tenten. Tenten met als uitgangspunt dat dat voor ons de eerste stap zou zijn naar een bredere vorm van overnachten. Luxe ingerichte tenten met als uitgangspunt dat onze doelgroep vanuit comfort en kwaliteit het snelste tot stilstand komt.


En toen kwam de opmerking: “Aaahh.. dus jullie zijn een glamping?” 


“Au, nee we zijn geen glamping!”, was dan altijd mijn eerste (interne) reactie. Maar hoe lelijk en stom ik het woord glamping ook vind, misschien raakt het óók wel de kern van wat we doen.


Met Zwier bieden we onze gasten een pauzeplek. Tijd en ruimte om tot stilstand te komen en van daaruit te verbinden. En luxe en comfort zijn daarvoor een middel. Dus, zonder expliciet voor glamping te kiezen, zetten we glamping (glamour aka comfort en camping aka buiten zijn) in voor onze missie.


Dus misschien, heel misschien (lees mijn voorzichtige toon ;) is Zwier met de Zwier tenten dan toch óók een beetje glamping; luxe en buiten zijn. Maar dat is niet wat ik hoop wat onze gasten zich herinneren als ze terug kijken op hun verblijf in een Zwier tent. Ik hoop dat ze zich dan vooral het vertragen, de verbinding en de inspiratie die ze tijdens hun verblijf op hebben gedaan herinneren. Want dat is wat Zwier onze gasten biedt: vertragen om van daaruit te verbinden en geprikkeld te raken.

Reactie plaatsen