3-daags Solo Retreat 
van oud naar nieuw

De laatste dagen van het jaar komen dichterbij. Tijdens dit speciale Solo Retreat programma maken we ruimte om terug te blikken, los te laten en nieuwe intenties te zetten voor het nieuwe jaar. We komen in beweging met fijne yogasessies, ademwerk en meditatie. We creëren ruimte voor nieuwe energie en heldere intenties om jouw jaar goed te beginnen en om een duidelijke koers te kunnen gaan varen. 

Boeken


verbind met Jezelf

De nadruk van deze speciale Solo Retreat editie ligt op verbinding met jezelf. We nodigen je uit om uit je hoofd te stappen en je lichaam te voelen. Vind verbinding met jezelf en voel daardoor een diepere staat van ontspanning.

De ochtenden starten we met energie en dagen we je uit voor een verbonden ademsessie & een ijsbadsessie met aansluitend het ontbijt. In de avond mag je lekker liggen, luisteren en voelen tijdens de Yin Yoga.

Tussendoor heb je tijd om lekker te lummelen, te mijmeren wandelen, varen of een boekje te lezen. Liever ontspannen in de houtgestookte hottub of sauna? Ook dat mag.


Tijdens dit retreat sta jij centraal. Wil je ergens niet aan meedoen? Wil je gezamenlijk eten of juist lekker alleen? Dat is helemaal oké. Tune in bij jezelf en doe waar jij behoefte aan hebt!

data: woensdag 27 - vrijdag 29 december

max. aantal deelnemers: 15 personen (nog 4 plekjes vrij)

Binnenkijken in een Havenhuisje?

3-daags programma

Woensdag 27 december (landen & ontmoeten)
vanaf 15.00 aankomen en check-in accommodatie
16.00 - 17.00 ontvangst & kennismaking
17.00 - 18.00 voorgerecht
18.00 - 19.00 hoofdgerecht & toet
19.30 - 20.30 Yin Yoga sessie
vrije avond

Donderdag 28 december (loslaten wat je niet meer dient)
09.00 - 10.00 ontbijtbuffet
10.30 - 12.00 Slow Flow Yoga | Stilstaan & reflecteren
12.30 - 13.30 lunch
13.30 - 15.30 lummeltijd
15.30 - 17.00 adem sessie | oude loslaten
17.00 - 18.00 voorgerecht
18.00 - 19.00 hoofdgerecht & toet
vrije avond

Vrijdag 29 december (volle kracht vooruit)
08.00 - 09.30 ijsbad sessie | vroege nieuwjaarsduik!
09.00 - 10.00 ontbijtbuffet
10.30 - 11.30 intentie nieuwe jaar & gezamenlijke afsluiting
12.30 - 13.30 lunch
14.00 - 15.30 lummeltijd
15.30 - 16.00 check-uit Havenhuisje

jouw eigen circulaire Havenhuisje

Je logeert in een tiny house direct aan de haven. Je kan alleen in een Havenhuisje logeren of met z'n tweeën. Als je je huisje gaat delen, kan je kiezen om in het ruime tweepersoonsbed met uitzicht op de haven te slapen. Óf je kiest het knusse eenpersoonsbed op een verhoogde tussenvloer dat via een opstap te bereiken is. Ieder dus een eigen bed ;)

Je hoort het water kabbelen en hebt vanuit je huisje uitzicht op de bootjes. Je telefoon in een Social Box, kaarsjes aan. Even los van alles. Er is een koffiemaker en waterkoker. Je bed is opgemaakt en je handdoeken liggen klaar.

Er is een koelkast aanwezig en in de ruime badkamer vind je een regendouche, toilet en waskom.

Yoga Meditatie

Yin yoga

Wat is er fijner dan de dag lekker met de focus naar binnen te eindigen? We gaan nog meer vertragen en naar binnen door een yin yogales waarbij, door de houdingen een aantal minuten vast te houden, je spieren helemaal ontspannen en je in diepere lagen van je bindweefsel kan werken om opgeslagen spanning los te laten. We zullen eindigen met een meditatie en visualisatie om verstilling te vinden en mooie inzichten over wie jij bent en wat je nodig hebt in het leven om jou pad verder te volgen.

Voedende maaltijden

De Zwierkoks koken met liefde en aandacht... en dat proef je. Ze kokkerellen met biologische, lokale producten en toveren de lekkerste maaltijden uit de keuken. 

Het enige wat jij hoeft te doen is smikkelen ;)

Ademwerk

Verbonden Ademsessie

Met deze ademtechniek richten we ons erop om meer in contact te komen met je lijf. Een boost voor je energie en je immuunsysteem, een verbetering van de doorbloeding én stofwisseling. Deelnemers ervaren na de sessie vaak meer rust en ontspanning en staan dichterbij hun diepere verlangens.Een ademsessie kan ook effectief zijn bij vermindering van stress gerelateerde klachten. Kortom een verademing voor lichaam en geest!

IJsbadsessie Nieuwjaarsduik ;)

De laatste ochtend starten we met energie! De voorbereiding bestaat uit ademhalingstechnieken en  yoga oefeningen. We leren je hoe je kalm en bewust om kunt gaan met je lichaam. Een ijsbad nemen bevordert de aanmaak van endorfine en heeft een positieve invloed op je immuunsysteem. Het is niet alleen gezond voor je lichaam, ook mentaal maakt het je sterk. Oeh leuk he… en ook een beetje spannend. Niks moet, alles mag!

De Plassen verkennen

Het gevoel van buiten zijn, de beweging van de natuur, de elementen om je heen. Op het water laad je op! Tijdens het Solo Retreat mag je 3 uur varen in een Rustvalkje. Samen of juist alleen.

In de Huiskamer vind je toffe vaarroutes.

Kom tot rust in de buitenlucht

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’. Water doet daar iets magisch in. Kom volledig tot rust in de houtgestookte DIY hottub en sauna van Welvaere in de haven. Afkoelen? Plons het water in voor nieuwe energie!

Wat deelnemers vonden:

"Even gewoon ‘zijn’. Helemaal uit de doe-modus en terugkomen bij jezelf. Wat een heerlijke solo-retreat was dit, met super lieve en toegewijde begeleiding! Ik kan het iedereen aanbevelen en kom zeker terug voor meer Zwier!"

Lonneke

"De solo retreat van Zwier heeft mij weer helemaal naar het hier en nu gebracht. Alle sessies hebben op een andere manier bijgedragen aan het weer meer in verbinding komen met mezelf. Wat een heerlijke plek om tot jezelf te komen met de natuur, het water, de programma onderdelen en de lummeltijd."

Yvonne

"Er was alle ruimte om er mijn ideale retreat van te maken, wat een cadeau! Heerlijke dagen in de natuur, met alles binnen handbereik, fantastisch eten, mooie activiteiten en genoeg ruimte om je dagen helemaal zo in te richten zoals jij dat wilt. Cadeau voor jezelf!"

Nicole

Prijzen

Gedeeld Havenhuisje

(2 personen) 

€595,- 
per persoon
  • Alleen op reis en toch een beetje samen
  • Je slaapt in een eenpersoons- of tweepersoonbed aan de haven
  • Heerlijke plek om jezelf terug te trekken 
  • Fijne badkamer met regendouche, waskom en toilet
  • Opgemaakte bedden en handdoeken

Solo Havenhuisje 

(voor jou alleen)VOL

€690,-

Er zijn 2 Solo Havenhuisjes

  • Alleen op reis met een eigen slaapplek
  • Eigen sanitair en koelkastje
  • Heerlijke plek om jezelf terug te trekken met uitzicht over de haven
  • Opgemaakt bed met handdoeken